Hemligheten - Dan Josefsson, Egil Linge

HEMLIGHETEN
Från ögonkast till varaktig relation

Hundratusentals svenska män och kvinnor är singlar trots att de inte vill vara det. Varför är det så och vad kan vi göra för att öka möjligheten till en varaktig relation?
      I Hemligheten förklarar psykologen och psykoterapeuten Egil Linge tillsammans med journalisten Dan Josefsson orsakerna till att så många av oss har svårt att skapa varaktiga kärleksrelationer. Dessutom presenteras redskapen som leder till förändring.
      Utgångspunkten är anknytningsteorin, en modern psykologisk teori som just nu revolutionerar vår syn på hur närhet fungerar -- och vår förståelse för varför den ibland inte fungerar så bra som vi önskar.
      Varför letar jag fel hos dem jag dejtar? Varför drar jag mig undan när någon visar intresse? Varför tvivlar jag ständigt på om min partner är rätt för mig? Varför dras jag tll dem som redasn är upptagna?
      Med hjälp av boken kan läsaren direkt förändra sitt sätt att skapa relationer och dessutom upptäcka att förändring är lättare att åstadkomma än många tror. Ingen behöver egentligen leva sitt liv ensam.

Bokens hemsida
Natur & Kultur
ISBN: 978-91-27-11521-7
© 2008
C O N T E N T S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0