Testresultat

Source:
Romantiktest
 

Är du en hopplös romantiker som blir alldeles varm inombords vid tanken på en middag med tända ljus tillsammans med din älskling? Eller är du mer av en pragmatiker när det kommer till kärlek, en som anser att romantik är överskattat? Ta reda på hur romantisk du är genom att ta vårt romantiktest.

Välj det alternativ som stämmer bäst in på dig. I vissa fall kanske ingen av de beskrivna situationerna känns relevant, välj då det alternativ som ligger närmast hur du skulle agera i en liknande situation. När testet är klart kommer du att få en personlig tolkning av ditt resultat samt några konkreta råd och tips.

Gillar man att idealisera kärlek så är man en sann romantiker. Hollywood gestaltar romantik som middagar med tända ljus på franska restauranger eller fnissiga låtsasbråk i slow-motion. Men det behöver inte vara vare sig dyrt eller storslaget att visa sin kärlek. Att hålla handen, ta en promenad tillsammans eller bara säga "Jag älskar dig" räcker långt. Om du inte trivs med de traditionella uttrycken för romantik så kan du alltid hitta på dina egna sätt att uttrycka kärlek och uppskattning. Det finns inga regler.


Romantik tilltalar inte alla, och det är inget krav för att få uppleva passion. Ärlighet och respekt kommer man långt med i en relation. Så länge du är villig att satsa på kärleken med själ och hjärta så kvittar det om du är en romantiker eller mer av en kärlekspragmatiker - inga rosenblad eller romantiska middagar i världen kan uppväga det.


 
Romantikfaktor
 79
  


Du är något av en hopplös romantiker. Du gillar rosenblad, poesi och sockersöta ömhetsbetygelser - både att få och att ge. Romantik är viktigt för dig i ett förhållande. Problem kan uppstå om din partner däremot inte är den romantiska typen. Om du ser fram emot att visa din kärlek på Alla hjärtans dag, medan din partner inte anser att det är en speciell dag över huvud taget så kan du känna dig osedd och ouppskattad. Men även om din partner inte är lika romantisk som du, så försök att visa uppskattning när han/hon anstränger sig. En del människor trivs inte med att visa sina känslor på allt för uppenbara sätt, men det betyder inte att de inte bryr sig - de är bara mer lågmälda.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0