FINN DIN STIL - Mary Spillane

finn din Stil!
KOMPLETT GUIDE FÖR DIN PERSONLIGA IMAGE
från Colour Me Beautiful

Låt roliga och kunniga Mary Spillane från Colour Me Beautiful lära dig allt om personlig stil och färgval – och känn hur självförtroendet växer!

I FINN DIN STIL! hittar du senaste nytt om kläder och makeup. Du får goda råd om hur du ska locka fram och bygga upp din personliga image, så att du i alla lägen gör det bästa av dig själv och dina möjligheter – utan att ruinera dig. Du får hjälp med att:

  • planera din garderob utifrån de färger som passar just dig enligt det färgvalssystem Colour Me Beautiful har vidareutvecklat,
  • välja rätt kläder som avspeglar just din personlighetstyp och som hjälper dig att avancera i yrkeslivet,
  • utnyttja dina egna ”färgvitaminer” på bästa sätt.

Läs också om hur man klär sig i Europa och i USA, om vett och etikett i olika länder och om ditt kroppsspråk.

Alla som vill hitta fram till sitt vackraste jag kommer att upptäcka att FINN DIN STIL! är en personlig och inspirerande uppslagsbok, full med goda idéer och praktiska råd.

Mary Spillane från Colour Me Beautiful är just nu Europas främsta expert på image och utseende. I FINN DIN STIL!, som är hennes första bok, berättar hon om de senaste rönen när det gäller färg och stil, och om hur man planerar sin garderob. Hon har hjälpt tusentals kvinnor med olika bakgrund och olika behov, och det är utifrån dessa möten med kvinnors praktiska verklighet som hon skaffat sig sina erfarenheter och byggt upp sin kunskap.

Colour Me Beautiful delar in alla människor efter årstiderna med utgångspunkt från färgen på håret, huden och ögonen. Är du en Sommartyp, en Vintertyp, en Hösttyp eller en Vårtyp? Eller någonting mittemellan? I denna bok har Mary Spillane vidareutvecklat CMB:s system med de fyra årstiderna till att omfatta tolv årtidstyper. Det blir då ännu lättare att avgöra vilka färger som är de rätta för var och en. I varje årstidspalett finns ett underbart urval färger som både stämmer inbördes och med varje individs personliga färgsättning.

I FINN DIN STIL! får du också hjälp med att avgöra vilken sorts figur du har och hur du ska veta vilken klädstil och vilka accessoarer som passar dig bäst. Du upptäcker hur lätt det är att välja ut och kombinera modeller och hur du kan låta din personlighet komma till yttryck i klädseln. Du får också expertråd om hur man sätter ihop en årstidsgarderob. Och du får också läsa om vilken psykologisk effekt olika färger kan ha på omgivningen.

Mary Spillane grundade Europas första image-organisation Colour Me Beautiful (CMB) 1983, enligt samma principer som gällde för den framgångsrika amerikanska motsvarigheten. CMB ger råd till enskilda individer, företag och offentliga personer om hur man ska utveckla sin image och ta vara på sina möjligheter. Mary leder nu en organisation med mer än 700 konsulenter i Europa, Fjärran Östern och Australien, vilka alla utbildats av CMB. Hon har blivit välkänd i medierna tack vare sina informativa program och sitt goda rykte som Europas ledande imagekonsult. Innan Mary Spillane startade CMB i Storbritannien var hon politiker och även verksam inom PR-branschen. Hon bor med make och två barn i London.

Från Colour Me Beautiful har Wahlström & Widstrand/Bernces tidigare givit ut bestsellern Vacker med färg av Carole Jackson.

Wahlström & Widstrand

ISBN: 91-46-16292-5

The Complete Style Guide - From the Colour Me Beautiful Organisation

© Mary Spillane 1991
C O N T E N T S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0